+31(0)85-3036242KLANTENSERVICE
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaartspellen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 140 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Kwartet Auto's

  Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! Nu over auto's, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto's en ook nog eens interessante weetjes! Inclusief een superkwartet van 5 kaarten. Spaar nu alle weetjes kwartet varianten!
  € 5,99
 2. Kwartet Dino's

  Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! Nu over dino's, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto's en ook nog eens interessante weetjes! Inclusief een superkwartet van 5 kaarten. Dit kwartet is ontwikkeld in samenwerking met DinoBos Amersfoort. In dit bos wonen zo’n 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Wat dacht je er van om oog in oog te staan met een Brachiosaurus van 27 meter breed en 12 meter hoog! Spaar nu alle weetjes kwartet varianten!
  € 5,99
 3. Minions Duel Blind Bags

  Het is een strijd om de hoofdminion te worden… voer ondeugende aanvallen uit, plan slinkse ontsnappingen en speel unieke karakterkaarten om te zorgen dat je wint! Elk zakje bevat 1 figuur, 1 minionkaart en 9 strijdkaarten.
  € 4,95
 4. Mamma Mia

  Je bent pizzabakker in dit smakelijke kaartspel Mamma Mia! Lukt het jou om de meest geslaagde pizza's af te leveren?
  € 9,99
 5. Franks Zoo

  Frank's Zoo is een leuk kaartspel waarin het dierenrijk op z'n kop komt te staan! Wat gebeurt er allemaal in het dierenrijk?! Leven alle dieren in vrede met elkaar? Welnee: sommige dieren zijn bang voor elkaar en anderen eten elkaar op. Een olifant is bang voor de muis, de muis wordt opgegeten door een vos, de vos legt het af tegen een leeuw en als laatste wordt de leeuw verslagen door... twee leeuwen! Eten en gegeten worden!
  € 9,99
 6. Guillotine

  Voor het onthoofden van elke edele krijgt een speler punten. Bij een graaf of hertog zijn dit er meer dan bij een geestelijke of een tragische figuur uit het gewone volk. De speler wie op het einde de meeste punten heeft, wint het spel.
  € 12,99
 7. Stop

  Probeer met STOP als eerste al jouw kaarten kwijt te raken in dit vlotte kaartspel voor de gehele familie! Inhoud: 112 speelkaarten en spelregels.
  € 4,99
 8. Kwartet Junglelife

  JungleLife weetjes kwartet bestaat uit extra grote kaarten met de mooiste plaatjes én weetjes over de betreffende dieren. Dat is leuk en leerzaam. In een schitterende kwaliteit. Wie spaart de meeste kwartetten? Met superkwartet van 5 kaarten! Spaar nu alle weetjes kwartet varianten!
  € 5,99
 9. K3 Kwartet

  Spelplezier met de meiden van K3! Het doel van het spel is zoveel mogelijk kwartetten (een setje van vier kaarten) te verzamelen. Ben jij de winnaar van dit leuke K3-kwartet?
  € 5,99
 10. Uno

  Eenvoudig om te leren, maar zeer moeilijk om weg te leggen. is een leuk kaartspel voor de hele familie. De bedoeling is dat je als eerste al je kaarten kwijt bent en met de verschillende actie-kaarten kun je je tegenstanders goed dwars zitten. Heb je nog één kaart, roep dan !
  € 9,99
 11. Ghost Rockers kaartspel

  Wie de raadsels in Ghost Rockers wilt oplossen moet stalen zenuwen hebben! Draai aan het rad en ga zo snel mogelijk op zoek naar de juiste kaart en leg die snel in het midden, Maar het rad heeft ook verrassingen in zich. Wie raakt als eerste zijn kaarten kwijt? Geschikt voor twee spelers vanaf vijf jarige leeftijd.
  € 9,99
 12. Memory Nijntje XL

  Voor het spannende zoeken naar bij elkaar passende kaartjes zijn concentratie en een goed geheugen nodig. Wie weet als eerste waar de 2 bij elkaar horende kaartjes liggen? De kleintjes winnen het vaak gemakkelijk van volwassenen. memory in XL formaat, met als thema nijntje. Geschikt voor twee tot vier spelers vanaf twee jarige leeftijd. Gemiddeld twintig minuten speeltijd.
  € 16,99
 13. Memory Disney Cars XL

  Voor het spannende zoeken naar bij elkaar passende kaartjes zijn concentratie en een goed geheugen nodig. Wie weet als eerste waar de 2 bij elkaar horende kaartjes liggen? De kleintjes winnen het vaak gemakkelijk van volwassenen. memory in XL formaat met als thema Disney Cars. Geschikt voor twee tot vijf spelers vanaf twee jarige leeftijd. Gemiddeld 30 minuten speeltijd.
  € 16,99
 14. Kaartenhuis Buurman en Buurman

  Buurman en Buurman vinden klussen het leukste wat er is. Eigenlijk raar, want ze zijn allebei nogal onhandig. Met hun klungeligheid werken ze zich vaak in de nesten. Maar gelukkig weten ze samen ook altijd weer een oplossing te bedenken. Gewoon een kwestie van slim zijn, elkaar helpen en altijd blijven geloven dat het goed komt. A JE TO!
  € 9,99
 15. Kwartet Paarden

  Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! Nu over paarden, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto's en ook nog eens interessante weetjes! Inclusief een superkwartet van 5 kaarten. Spaar nu alle weetjes kwartet varianten!
  € 5,99
 16. Kwartet Boerderijdieren

  Kwartetten is het leukste kaartspel voor kinderen waarbij steeds vier kaarten bij elkaar gezocht worden. 'Kwartet!' Nu in een nieuw jasje met verschillende spelvarianten. Met prachtige foto's en leuke weetjes over vele bijzondere boerderijdieren. Hoe vaak wordt een schaap geschoren? Hoe lang wordt de staart van een pauw? Spaar nu alle weetjes kwartet varianten!
  € 5,99
 17. Kwartet Vakantielanden

  Kwartetten, het leukse kaartspel voor kinderen, waarbij steeds vier kaarten bij elkaar gezocht moeten worden. Nu in een nieuw jasje met prachtige foto's en leuke weetjes over de vele Europese vakantielanden.
  € 5,99
 18. Kwartet Kikker Junior

  Dit kleuter kwartet is er ook voor de allerkleinste. Het doel van het spel is om steeds drie kaarten bij elkaar te zoeken. Het leuke afbeeldingen van Kikker en zijn vriendjes.
  € 5,99
 19. Kwartet Menselijk Lichaam

  Weet jij alles al over het menselijk lichaam? Met het Menselijk Lichaam Weetjeskwartet leer je veel over het menselijk lichaam! Op de kaarten staan de mooiste plaatjes en de leukste weetjes!
  € 5,99
 20. Kwartet Huisdieren

  Weet jij alles al over de huisdieren? Met de Huisdieren Weetjeskwartet leer je alles over de huisdieren! Op de kaarten staan de mooiste plaatjes en de leukste weetjes!
  € 5,99
 21. Pang Spel

  Doel van het spel, Een gezellig familiespel, speel zo snel mogelijk je pangkaartjes in de juiste cijfervolgorde uit, probeer dit te verhinderen bij je tegenstander. Winaar is degene die het eerst zijn pangstock heeft uitgespeeld. Spelverloop, Iedere speler ontvangt tien kaarten, dit wordt de pangstock genoemd. De spelers leggen deze kaarten voor zich op tafel en draaien de bovenste kaart om. Vervolgens krijgt iedere speler vijf kaarten, deze kaarten mogen ingezien worden. Verdeel de overblijvende kaarten in stapeltjes van vijf en leg deze kruiselings op elkaar. Telkens wanneer een speler de kaarten van zijn hand verbruikt heeft, vraagt hij om een nieuw stapeltje. Wanneer een speler een kaart nummer één in zijn hand heeft, mag hij deze naar het midden van de tafel uitspelen. Vervolgens moet deze reeks gevolgd worden door nummer twee, drie enzovoort. Het is de bedoeling dat in het midden van de tafel series gevormd worden van kaart nummer één t/m vijftien. Deze series vormen de sporten van de ladder. Zo gaat het spel verder totdat een speler als eerste zijn pangstock heeft uitgespeeld.
  € 14,99
 22. Ghost Rockers Spel Memory Rockers Triple

  Ken je memo, het spel waarbij je kaartjes moet omdraaien om zo de dubbele kaartjes te vinden? In Triple Memo is alles net iets moeilijker. In dit spel moet je geen paartjes zoeken maar moet je triootjes vinden! Hoe sterk is jouw geheugen? En wees steeds op je hoede van het gevaar van het zwarte oog ligt op de loer!
  € 9,99
 23. Speelkaarten Marvel Comics Retro

  Winning Moves speelkaarten Speel een leuk spelletje kaarten met vrienden of familie. Het wordt extra leuk voor de Marvel fans, Want de kaarten zullen een feest van herkenning zijn.
  € 4,99
 24. Speelkaarten Original Classic Red en Blue

  Winnig Moves Speelkaarten Original Classic Speel verschillende kaartspellen met deze speelkaarten.
  € 4,99
 25. Munchkin 2: De Zwakken Geslacht

  Nederlandstalige reprint van het originele Munchkin 2! 120 extra kaarten voor het spel waarin je monsters doodt en hun schatten afpakt! Speel een nieuw ras: Orks. Ontmoet vijanden zoals de Brandslangen en de Toetentakeldemon. Wapen jezelf met angstaanjagende pantsering zoals de Spitsvondige Peniskoker. Zoek bondgenoten zoals het Schattige Schouderdraakje. Hanteer machtige wapens zoals Druïdendrankje, de Slakkenwerper, en natuurlijk, de ontzagwekkende Monsterlijke Bijl...en laat zien wie de grootste Munchkin is!
  € 13,99
 26. Skip-bo

  De bedoeling van is heel simpel, speel je kaarten, van laag naar hoog, als eerste weg. is net als Uno, makkelijk te leren en moeilijk weg te leggen.
  € 14,99
 27. Skip-bo junior

  Spelers moeten hun kaarten in de juiste volgorde wegleggen en leren zo met cijfers omgaan. Winnaar is de speler die als eerste al zijn kaarten uitgespeeld heeft.
  € 11,99
 28. Speelkaarten 2-pack

  In de set zitten twee pakjes kaarten om blackjack, poker of pesten te spellen. Hadig voor thuis of op vakantie.
  € 4,95
 29. Kwartet Sealife

  Dit weetjes kwartet is niet alleen een leuk spel.. het is ook nog erg leerzaam. Weet jij al hoe snel een inktvis kan zwemmen?
  € 5,99
 30. Fluxx 5.0

  Een kaart trekken en een kaart uitspelen. Zo simpel zijn de regels van Fluxx om mee te beginnen. Welke regels daarna gaan gelden, bepaal je door het uitspelen van Regelkaarten. Wat een speler moet doen, staat altijd op de kaart. Actiekaarten zorgen voor de afwisseling en ook het Doel van het spel verandert geregeld. Doel van het spel is: Bij een op dat moment geldige Doelkaart, de juiste Motiefkaart(en) uit te spelen. De speler die dat het eerst lukt, heeft gewonnen.
  € 9,99
 31. Kwartet Wildlife

  Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! Nu over de wilde dieren in Afrika, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto's en ook nog eens interessante weetjes! Inclusief een superkwartet van 5 kaarten. Hoe hard kan een jachtluipaard lopen? Hoe zwaar is een nijlpaard? Hoe oud kan een olifant worden? Spaar nu alle weetjes kwartet varianten!
  € 5,99
 32. Kwartet Woezel en Pip

  Dit kleuter kwartet kan zelfs door de allerkleinsten gespeeld worden. Zoek steeds drie kaarten bij elkaar. Kwartet! Met leuke illustraties van Woezel & Pip en hun vriendjes! Wat neemt Woezel mee naar het strand? Wat zoekt Buurpoes in de vissenkom?
  € 5,99
 33. Kwartet Sport

  Weet je alles al over sport? Met de Sport Weetjeskwartet leer je alles over sport! Op de kaarten staan de mooiste plaatjes en de leukste weetjes.
  € 5,99
 34. Maya de Bij Kwartet XL

  Schud alle kaarten en deel ze op! De bedoeling van het Maya de Bij kwartetpel is om vier kaarten van dezelfde serie te krijgen. Vraag aan je medespelers of ze de kaarten hebben die bij jou ontbreken. Wanneer je vier kaarten uit dezelfde serie hebt verzameld, roep je kwartet! Wie op het laatst de meeste kwartetten van Maya de Bij heeft, is de winnaar. Op alle kwartetkaarten staan figuren horend bij Maya de Bij.
  € 5,99
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 140 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4