+31(0)85-3036242KLANTENSERVICE
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Werkvoertuigen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 366 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Siku Bulldozer

  Deze shovel van Siku kan niet ontbreken bij jouw speel voertuigen! Gemaakt van plastic.
  € 4,95
 2. Siku Vuilniswagen

  Haal al het vuil op met deze vuilniswagen van Siku! Gemaakt van plastic.
  € 4,95
 3. Siku Beton Mixer

  Betonmolen op een vrachtwagen van Siku. De bewegende onderdelen van deze betonmolen maken jouw fantasie nog echter! Gemaakt van plastic.
  € 4,95
 4. Siku Recycling Transport

  Deze recycling transporter van Siku zorgt ervoor dat al het papier en afval geryceld wordt! Deze vrachtwagen is onmisbaar in jouw collectie!
  € 4,95
 5. Siku Massey Ferguson Tractor

  Maak jouw collectie compleet met deze stoere tractor van Siku. Met deze tractor beleef jij uren lang speelplezier!
  € 4,95
 6. Siku Fendt Favorit 926 Vario Tractor

  Maak jouw collectie compleet met deze stoere tractor van Siku. Met deze tractor beleef jij uren lang speelplezier!
  € 4,95
 7. Siku Wiesmann GT Auto

  Beleef uren speelplezier met deze groene speelgoedwagen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  € 4,95
 8. Siku John Deere 7530 Tractor

  Siku John Deere tractor draaibare wielen en afneembare cabine.
  € 4,95
 9. Siku Brandweer Ladderwagen

  Voor de Siku brandweer ladderwagen is geen enkele toren, flat of boom te hoog.
  € 4,95
 10. Siku Brandweer Pompwagen

  Wanneer er brand uitbreekt bel je snel de brandweer en ze zullen snel met hun pompwagen komen om het vuur te blussen.
  € 4,95
 11. Siku Fendt Tractor Met Voorlader

  De Siku Fendt tractor heeft draaibare wielen, een afneembare kap en een voorlader. Top tractor in een klein formaat.
  € 4,95
 12. Siku Deutz Tractor Met Voorlader

  De Siku Fendt tractor heeft draaibare wielen, een afneembare kap en een voorlader. Top tractor in een klein formaat.
  € 4,95
 13. Siku Vrachtwagen Met Verkeersborden

  De weg moet gerepareeerd worden. De Siku vrachtwagen zorgt ervoor dat het verkeer goed kan door rijden door middel van de versschillende verkeersborden en omleidingen.
  € 4,95
 14. Siku John Deere Tractor Met Voorlader

  Hoogwaardige John Deere tractor in klein formaat. Met afneembare kap en nieuwe frontlader.
  € 4,95
 15. Siku Mercedes SLS

  De Mercedes SLS is een raszuivere sportwagen met historische roots! De Mercedes heeft ultra brede banden een vleugeldeuren die echt open kunnen. De aerodynamische carrosserie geven het model de stabiliteit die het origineel nodig heeft wanneer het met 300 km per uur over de weg scheurt.
  € 4,99
 16. Siku Porsche 911 Cup Race

  Ga jij de race winnen met deze super vlugge Porsche 911? Deze speciale Haribo uitvoering is te herkennen aan het gouden beertje op de moterkap en het zijportier.
  € 4,99
 17. Siku Dieplader met boot

  Je nieuwe boot is onderweg om afgeleverd te worden. Deze dieplader met boot zijn met enorme precisie vervaardigd.
  € 7,99
 18. Siku Dieplader met raket

  Er is een nieuwe raket gebouwd. De vrachtauto is onderweg om de raket af te leveren bij het ruimtestation die hem klaar gaat maken om naar de ruimte te lanceren.
  € 7,99
 19. Siku Koffertruck met oplegger

  Mooie Siku vrachtwagen om artikelen mee te vervoeren. Naast de tractor onderdelen kan er in deze vrachtwagen nog veel meer vervoerd worden. Voorzien van een mooie reclamefoto van Pöttinger is deze truck het bekijken zeker waard.
  € 7,99
 20. Siku Tractor met bosaanhangwagen

  De bomen zijn gekapt in het bos. De Fendt tractor met de bosaanhangwagen met laadkraan zorgt ervoor dat de bomen opgeladen worden. De laadkraan is draai- en zwenkbaar. Boomstammen zijn inbegrepen.
  € 7,99
 21. Siku John Deere tractor met silagewagen

  De silagewagen met tandemas-chassis wordt door een zware sterke John Deere tractor getrokken. De klep aan de achterzijde van de laadbak kan worden geopend.
  € 7,99
 22. Siku Personenauto met paardentrailer

  Deze Siku personenauto met paardentrailer is een gedetailleerde miniatuurweergave van de Jeep Wrangler met een paardentrailer van het merk Böckmann. De Jeep met de trailer kan ook over onverharde wegen rijden, zo kun je de paarden overal nara toe vervoeren. De laadklep van de paardentrailer kan echt open, waardoor het bijgeleverde paard zowel in als uit de trailer kan stappen.
  € 7,99
 23. Siku John Deere Tractor Harvester

  De 3-assige John Deere Harvester velt de bomen binnen enkele minuten, ook in onbegaanbaar gebied. De tractor is uitgerust met een draai- en zwenkbare kraan. Boomstammen kunnen in de grijper worden vastgeklemd. Boomstammen zijn inbegrepen.
  € 7,99
 24. Siku Jeep met boot

  Een heerlijk dagje aan het water met deze Siku Jeep met boot. De sterke Jeep trekt de kunststofmotorboot op een trailer gemakkelijk naar de eerstvolgende sporthaven.
  € 7,99
 25. Siku Vorkheftruck

  Werk aan de winkel in het magazijn. Met de Siku Linde Vorkheftruck laad je moeiteloos alle pallets op om ze in de vrachtauto te laden.
  € 8,99
 26. Siku Zwaar transport met jacht

  De boot is klaar voor de te waterlating. Hij moet alleen nog vervoerd worden met de Siku diepbedoplegger naar de haven van waar uit hij dan alle zeeën kan gaan bevaren.
  € 27,99
 27. Siku Liebherr hydraulische graafmachine

  Werk aan de winkel op de bouwplaats. De Siku Liebherr shovel zorgt ervoor dat alles uitgegraven kan worden.
  € 17,99
 28. Siku Volvo dumper

  De Volvo dumper is een auto die je bijna op iedere bouwplaats tegenkomt. De bouwmachine is bijna helemaal van metaal gemaakt. De banden zijn gemaakt van stroef kunststof met een profiel getrouw naar het origineel. De steunen zorgen ervoor dat de bak ook echt kan kiepen.
  € 15,99
 29. Siku Kabelgraafmachine

  De realistische kraan van Siku is bijna volledig beweegbaar! Laat de metalen opbouw van de kabelgraafmachine draaien of laat de arm en kraanhaak naar boven en beneden bewegen. Door de twee kunststof rupsbanden kun je de de bouwmachine naar voren en naar benden laten rijden.
  € 22,99
 30. Siku Betonmixer

  De betonwagen is onderweg naar de bouwplaats. Onderweg wordt de cement in de trommel gedraaid. Als extra speelfunctie is de opbouw kantelbaar. De trommel heeft tevens een print met een opvallende streepdesign. De betonmixer met een opbouw van Liebherr op een 3-assig chassis met een chauffeurscabine van Scania neemt deze taak moeiteloos voor zijn rekening
  € 11,99
 31. Siku Winterdienst

  De sneeuwwagen is onmisbaar in de winter! De winterservicetruck zorgt ervoor dat de straten en wegen schoon en veilig blijven. De 3-assige Scania winterdienstwagen met strooieropbouw is van de firma Aebi-Schimdt. De Scania chauffeurscabine en de opbouw zijn van metaal. De schuiver aan de voorzijde kan naar rechts en naar links worden gedraaid. Het wagen rijdt op lichtlopende wielen met rubberprofielbanden.
  € 11,99
 32. Siku Postauto DHL

  DHL bezorgt de pakketjes door heel Nederland. Zo krijgen klanten en winkels hun spulletjes snel bezorgd. Alle deuren kunnen echt geopend worden, zodat de Siku DHL postwagen een zeer gedetaileerde uitvoering is van de Mercedse Benz bestelwagen.
  € 17,99
 33. Siku Personenwagen met transportaanhangwagen

  Een combinatie van een Porsche Cayenne als trekker met als lading een Porsche GT.
  € 17,99
 34. Siku Vuilniswagen

  De Siku vuilniswagen is een echte aanwinst op je autocollectie. Het model bestaat uit metaal en kunststof onderdelen. De achterkant van het voertuig kan omhoog worden gedraaid en biedt zicht op de royale laadruimte van de wagen. Met behulp van een aan de buitenzijde te bedienen uitschuifinrichting kan de verzamelde inhoud naar buiten worden geschoven. Een vuilniscontainer van kunststof met een deksel dat open kan is als accessoire bij de containerwagen inbegrepen.
  € 28,99
 35. Siku Zware mobiele kraan

  Siku Mobiele kraan van hoogwaardig gegoten zink met kunststof onderdelen. In origineelgetrouw design. Deze kraan is als speelgoed en als verzamelobject te gebruiken.
  € 99,99
 36. Siku John Deere tractor met aanhangwagen

  De Siku John Deere tractor heeft een 3-assige trogaanhanger. De sterke tractor zorgt ervoor dat de aanhanger goed over het land kan rijden. De voorlader van de tractor schept alles op en zorgt dat alles achter in de aanhangwagen terecht komt.
  € 14,99
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 366 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5