+31(0)85-3036242KLANTENSERVICE
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Werkvoertuigen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 245 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Siku Vuilniswagen

  Haal al het vuil op met deze vuilniswagen van Siku! Gemaakt van plastic.
  € 4,95
 2. Siku Beton Mixer

  Betonmolen op een vrachtwagen van Siku. De bewegende onderdelen van deze betonmolen maken jouw fantasie nog echter! Gemaakt van plastic.
  € 4,95
 3. Siku Recycling Transport

  Deze recycling transporter van Siku zorgt ervoor dat al het papier en afval geryceld wordt! Deze vrachtwagen is onmisbaar in jouw collectie!
  € 4,95
 4. Siku Fendt Favorit 926 Vario Tractor

  Maak jouw collectie compleet met deze stoere tractor van Siku. Met deze tractor beleef jij uren lang speelplezier!
  € 4,95
 5. Siku Brandweer Ladderwagen

  Voor de Siku brandweer ladderwagen is geen enkele toren, flat of boom te hoog.
  € 4,95
 6. Siku Brandweer Pompwagen

  Wanneer er brand uitbreekt bel je snel de brandweer en ze zullen snel met hun pompwagen komen om het vuur te blussen.
  € 4,95
 7. Siku Fendt Tractor Met Voorlader

  De Siku Fendt tractor heeft draaibare wielen, een afneembare kap en een voorlader. Top tractor in een klein formaat.
  € 4,95
 8. Siku Deutz Tractor Met Voorlader

  De Siku Fendt tractor heeft draaibare wielen, een afneembare kap en een voorlader. Top tractor in een klein formaat.
  € 4,95
 9. Siku Vrachtwagen Met Verkeersborden

  De weg moet gerepareeerd worden. De Siku vrachtwagen zorgt ervoor dat het verkeer goed kan door rijden door middel van de versschillende verkeersborden en omleidingen.
  € 4,95
 10. Siku John Deere Tractor Met Voorlader

  Hoogwaardige John Deere tractor in klein formaat. Met afneembare kap en nieuwe frontlader.
  € 4,95
 11. Siku Mercedes SLS

  De Mercedes SLS is een raszuivere sportwagen met historische roots! De Mercedes heeft ultra brede banden een vleugeldeuren die echt open kunnen. De aerodynamische carrosserie geven het model de stabiliteit die het origineel nodig heeft wanneer het met 300 km per uur over de weg scheurt.
  € 4,99
 12. Siku Dieplader met raket

  Er is een nieuwe raket gebouwd. De vrachtauto is onderweg om de raket af te leveren bij het ruimtestation die hem klaar gaat maken om naar de ruimte te lanceren.
  € 7,99
 13. Siku John Deere Tractor Harvester

  De 3-assige John Deere Harvester velt de bomen binnen enkele minuten, ook in onbegaanbaar gebied. De tractor is uitgerust met een draai- en zwenkbare kraan. Boomstammen kunnen in de grijper worden vastgeklemd. Boomstammen zijn inbegrepen.
  € 7,99
 14. Siku Vorkheftruck

  Werk aan de winkel in het magazijn. Met de Siku Linde Vorkheftruck laad je moeiteloos alle pallets op om ze in de vrachtauto te laden.
  € 9,33
 15. Siku Volvo dumper

  De Volvo dumper is een auto die je bijna op iedere bouwplaats tegenkomt. De bouwmachine is bijna helemaal van metaal gemaakt. De banden zijn gemaakt van stroef kunststof met een profiel getrouw naar het origineel. De steunen zorgen ervoor dat de bak ook echt kan kiepen.
  € 16,63
 16. Siku Personenauto met paardentrailer

  Deze Siku personenauto met paardentrailer is een gedetailleerde miniatuurweergave van de Jeep Wrangler met een paardentrailer van het merk Böckmann. De Jeep met de trailer kan ook over onverharde wegen rijden, zo kun je de paarden overal nara toe vervoeren. De laadklep van de paardentrailer kan echt open, waardoor het bijgeleverde paard zowel in als uit de trailer kan stappen.
  € 7,99
 17. Siku Autotransportwagen

  De MAN autotransportwagen is een 3-assige trekker met een 2-assige oplegger. De vrachtauto is bijna helemaal van metaal gemaakt en kan maximaal acht Siku auto's vervoeren. Doordat je het achterste deel van het bovenste platform helemaal naar beneden kan laten zakken, kunnen zowel vrachtwagens als tractoren uit de 1:50 serie worden getransporteerd. De oplegger kan los gekoppeld worden van de trekker. De autotransportset wordt geleverd inclusief twee sportwagens.
  € 40,97
 18. Siku Tractor met dolly en kantelbak

  De JBC tractor trekt een 3-assige kiepaanhanger met kantelbak. Het snelle transport van landbouwgoederen staat bij deze set op de voorgrond. De voertuigcombinatie is uitgerust met velgen getrouw naar het origineel en banden van stroef kunststof met origineel profiel.
  € 13,51
 19. Siku Hekmaaiwerk Kuhn

  De Siku Kuhn maaimachine is een machine die aan de achterzijde van een tractor gemonteerd wordt. Het model van de Franse producent KUHN is bijna volledig uit metaal en laat zich probleemloos een iedere Sikutractor aanhangen. Het maaiwerk kan opgehoog en neergelaten worden.
  € 12,87
 20. Siku Joskin Silagewagen

  De Siku Joskin wordt gebruikt voor in het inkuilen van het gras op de boerderij. De wagen heeft een grote inhoud en kan het gras vanaf het land inladen, om vervolgens weer het gras uit te laden. De wagen wordt ook veel voor de maisoogst gebruikt.
  € 30,15
 21. Siku New Holland tractor

  Behoort deze stoere Siku New Hollandtractor binnenkort ook tot jouw tractorcollectie? Dit imposante voertuig is waarheidsgetrouw en op een schaal van 1:32 uitgevoerd. De motorkap van de tractor kan open is uitgerust met een zwaailamp en inklapbare spiegels. Tijdens het spelen kun je de cabine van de tractor afnemen zodat je ook de binnenkant goed kan bekijken.
  € 31,87
 22. New Holland T8.390 SIKU

  De nieuwe, stoere New Holland T8.390 is een eersteklas tractor in klein formaat. De hoogwaardige print en een detailgetrouwe modeluitvoering in combinatie met een lage prijs doen de harten van ouders en kinderen sneller kloppen.
  € 4,95
 23. Claas Combine SIKU

  Het topmodel van de Claas hakselaar-serie Jaguar op een kleine schaal. Dit detailgetrouwe en goedkope model van metaal en kunststof is voorzien van soepel lopende wielen, een draaibare lospijp en een aanhangerkoppeling.
  € 4,99
 24. Bmw R1200 GS SIKU

  De meest verkochte Enduro-machine is het hoogtepunt van de SIKU-blisterserie 2013! Als reproductie getrouw naar het origineel van de succesvolle BMW R 1200 GS presenteert het dynamische motormodel.
  € 4,95
 25. Vorkheftruck SIKU

  Voor de eerste keer miniaturiseert SIKU een vorkheftruck tot blistergrootte! Het hefvoertuig van Linde garandeert door de volledig beweegbare vorken écht modelplezier.
  € 4,95
 26. John Deere 6210R Siku

  Met het type 6210R in een frisse en modern gestylde versie rijdt de vakman het SIKU-assortiment binnen. Behalve de vertrouwde onderdelen als fuseebesturing en SIKU-koppelingen is dit model uitgerust met twee zwaailichten op het cabinedak en inklapbare spiegels evenals het StarFire-GPS-systeem. De cabine is rondom voorzien van glas en is afneembaar. Velgen getrouw naar het origineel en luchtbanden met landbouwprofiel maken het beeld van dit hoogwaardige model compleet.
  € 32,19
 27. Scania vrachtwagen met helikopter SIKU

  Deze dieplader met helikopter zijn met enorme precisie vervaardigd. Siku speelgoedmodellen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en zorgen voor lang en veilig speelplezier voor kinderen. De Siku speelgoedmodellijn is bijna uitsluitend van zink gemaakt. Dit maakt het speelgoed robuust, veilig en realistisch. Siku maakt met name modellen van voertuigen en landbouwwerktuigen.
  € 7,99
 28. Melkwagen SIKU

  Zo kent men de melktankwagens in heel Europa! Met de zilverkleurige tank in een roestvrijstalen look kan de drieassige vrachtwagen duidelijk worden geïdentificeerd als levensmiddelentransporter in dienst van landbouw en zuivelindustrie.
  € 4,95
 29. SIKU Vw Transporter

  Vervoer al je materialen van A naar B in deze Transport met dubbele cabine en laadbak van Volkswagen.
  € 4,99
 30. Siku Mini Countryman

  Deze Mini Countryman is een compacte alles kunner. Het profiel van de banden met rubber loopvlak is op buitengewone wijze nagemaakt. Ook kunnen de portieren open zodat je het interieur van deze stoere Mini Countryman kunt bekijken.
  € 4,99
 31. Siku Sleepwagen met busje

  Deze drieassige sleepwagen trekt met groot gemak een bestelwagen. De bergingruimte aan de achterkant is volledig beweegbaar zodat het wegslepen realistisch kan worden gesimuleerd. Vervoer de rode bestelwagen zo voorzichtig mogelijk naar de garage.
  € 7,99
 32. Claas Xerion met vacuum tanker SIKU

  Voor de liefhebbers van de 87-voudig geminiaturiseerde landbouwmachines voldoet deze voertuigcombinatie aan alle wensen! De systeemtrekker Claas Xerion trekt de imposante Samson-vatwagen, die natuurlijk ook kan worden losgekoppeld. Bijzonder imposant: De getrouw naar het origineel nagebootste sleepslangverdeler aan de achterkant van de vatwagen kan over een indrukwekkende werkbreedte uitzwenken. Het cabinedak van de Claas Xerion is natuurlijk afneembaar, de rubberen banden zorgen voor een machtige tractie. De bedrukking is uitgevoerd in een fijne print.
  € 16,63
 33. Siku Steyr CVT 6230

  Deze Steyr CVT 6230 (3283) tractor bestaat uit verschillende onderdelen die los te koppelen zijn. Schaal 1:32.
  € 31,99
 34. Siku 1379 Tractor met Balen Grijper

  Met Siku John Deer tractor maakt het opruimen van de hooibalen nog makkelijker. De tractor heeft aan de voorzijde een beweegbare frontlader. Aan de frontlader is een speciale grijper bevestigd die het werken met de zware balen hooi makkelijker maakt. Schaal 1:87
  € 4,95
 35. Tractor met Boom Grijper Siku

  Een Deutz tractor met voorlader en boomstamgrijper vult de houtoogstketen op kleine schaal aan. Al spelend kunnen nu afzonderlijke boomstammen met de tractor worden getransporteerd en opgestapeld. Boomstammen als toebehoren.
  € 4,95
 36. John Deere Gator SIKU

  De John Deere Gator is de kleine lieveling van de boer! De allrounder voelt zich thuis op elk terrein en is geschikt voor de meest uiteenlopende eisen op de SIKU-boerderij in de 1:32 Farmer-wereld. SIKU hecht waarde aan een fijn en gedetailleerd model, dat met het oog op zijn aantrekkelijke schaalafmetingen zorgt voor echt modelplezier. De fijne cabine kan open, de compacte laadvloer aan de achterkant kan naar achteren kantelen. Behalve een zeer fijn, naar het voorbeeld nagebootst bedrukkingscomfort, overtuigt de John Deere Gator met zijn velgen met rubberbanden getrouw naar het origineel. Het wendbare multifunctionele voertuig vormt een aanvulling op het 1:32-assortiment met een echte boerderijspecialist, die in heel Europa steeds vaker te zien is.
  € 12,47
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 245 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5