+31(0)85-3036242KLANTENSERVICE
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Puzzels

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 808 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Portapuzzle & rolmat t/m 1500 stukjes

  De Puzzle & Roll is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Maak de puzzel op de speciaal ontworpen mat en als je de puzzel wilt opbergen, rol je de mat om de koker heen. Met de sluitstrips blijft de mat en de puzzelstukjes netjes op zijn plaats. Deze mat is geschikt voor puzzels tot 1500 stukjes.
  € 18,49
 2. Nijntje Puzzel 4 in 1

  Wat zul je een puzzelplezier hebben met deze puzzels van Nijntje. Je krijgt maar liefst 4 puzzels met een mooie afbeelding van Nijntje. De puzzels hebben 6, 9, 12 en 16 stukjes.
  € 10,99
 3. Nijntje Puzzel 6 stukjes

  Wat zul je een puzzelplezier hebben met deze puzzelblokken van Nijntje. Met de blokken kun je maar liefst 6 verschillende puzzels maken. Vind jij de mooie afbeeldingen van Nijntje?, De blokken zijn afwasbaar.
  € 8,99
 4. Ravensburger Vuurtoren-Night Edition

  Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en opvouwbare stukjes een uniek model van de Vuurtoren NEW, zonder lijm te gebruiken!
  € 34,99
 5. Puzzel Woezel en Pip 4 in 1: 4/6/9/16 stukjes

  Leuke puzzel van Woezel en Pip in vier verschillende formaten. De vier puzzels hebben verschillende aantal puzzelstukjes. Erg leuk voor uw kind! Zo beleeft uw kind uren puzzel plezier!
  € 10,29
 6. Puzzel That´s Life Amusement Park: 1000 stukjes

  Leuke, uitdagende puzzel met een afbeelding van een bekende dagelijkse situatie. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes.
  € 7,99
 7. Bumba Puzzel 4 seizoenen

  Zomer, lente, winter of herfst? Maak de Bumba puzzel met als onderwerp een seizoen uit het jaargetijde. De vier puzzels hebben alle vier een ander aantal puzzelstukjes: 4, 6, 9 of 16 stukjes.
  € 6,99
 8. Bumba Vloerpuzzel 16 stukjes

  De mega vloerpuzzel (60 cm) van Bumba bestaat uit 16 stukjes die na het spelen eenvoudig op te bergen zijn in bijgeleverde doos met handvat.
  € 9,99
 9. Puzzel Woezel en Pip: 53 stukjes

  Kun jij alles terugvinden in de tovertuin? Deze Woezel & Pip zoekpuzzel van 53 stukjes heeft een afmeting van: 60 x 50 cm
  € 12,99
 10. Puzzel geluid New Classic Toys : boerderij 22x22 cm

  Leg de boerderijdieren op de juiste plaats in de puzzel en ontdek welk geluid ze maken.Inclusief 2 x AAA batterij.
  € 15,99
 11. Puzzel geluid New Classic Toys: voertuigen 22x22 cm

  Leg de voertuigen op de juiste plaats in de puzzel en ontdek welk geluid elk voertuig maakt.Inclusief 2 x AAA batterij.
  € 15,99
 12. Smart Egg: Groovy

  Het ei, de schil, de route, één ingang, één uitgang, geen onnodige zijpaden, geen doodlopende wegen. Op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig, maar zoals vaker is het niet zo slim om op die eerste indruk af te gaan. Wel slim is het alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd, je fantasie ruim baan te geven en elke mogelijkheid uit te proberen. Dat is bij de Smart Egg Groovy de sleutel tot succes. Bij de Smart Egg, een verslavende breinbreker die al diverse internationale prijzen won, is het de bedoeling om met een staafje het kleurrijke ei te doorboren. Probeer daarbij niet te veel na te denken, maar laat op gevoel je handen de uitweg vinden in het labyrint. Je kunt Smart Egg Groovy op diverse manieren spelen. Probeer het eerst op de eenvoudigste manier en vervolgens met gesloten ogen, achter je rug of met één hand. Je kunt Smart Egg alleen spelen, tegen vrienden of met een tijdslimiet. Het spel is eenvoudig te leren, maar de route door het labyrint is moeilijk te onthouden. Er zijn 6 verschillende Smart Eggs verkrijgbaar. Prachtige gadgets om te zien en te verzamelen. Met de Smart Egg Groovy (level 3) maak je een tijdreis naar de jaren zeventig. Blijf kalm als je de weg dreigt kwijt te raken en groove on!
  € 4,99
 13. Smart Egg: Lava

  Het ei, de schil, de route, één ingang, één uitgang, geen onnodige zijpaden, geen doodlopende wegen. Op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig, maar zoals vaker is het niet zo slim om op die eerste indruk af te gaan. Wel slim is het alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd, je fantasie ruim baan te geven en elke mogelijkheid uit te proberen. Dat is bij de Smart Egg de sleutel tot succes. Bij de Smart Egg, een verslavende breinbreker die al diverse internationale prijzen won, is het de bedoeling om met een staafje het kleurrijke ei te doorboren. Probeer daarbij niet te veel na te denken, maar laat op gevoel je handen de uitweg vinden in het labyrint. Je kunt Smart Egg op diverse manieren spelen. Probeer het eerst op de eenvoudigste manier en vervolgens met gesloten ogen, achter je rug of met één hand. Je kunt Smart Egg alleen spelen, tegen vrienden of met een tijdslimiet. Het spel is eenvoudig te leren, maar de route door het labyrint is moeilijk te onthouden. Er zijn 6 verschillende Smart Eggs verkrijgbaar. Prachtige gadgets om te zien en te verzamelen. Hou je hoofd koel. De Smart Egg Lava (level 8) is voor spelers die tegen de hitte kunnen.
  € 4,99
 14. Puzzel New Classic Toys: boerderij 16x16 cm

  Maak zes leuke puzzels of gebruik deze kubussen als bouwblokken om te stapelen.
  € 11,99
 15. Puzzel Rien Poortvliet: Kabouters Thuis 1000 stukjes

  Rien Poortvliet was een ´tekenend verteller´. Een man die geheel op eigen wijze en volledig autodidact decennia lang, zeer veel succes heeft gehad met zijn manier van schilderen en aquarelleren. De tekeningen vertelden het verhaal met hoogstens een kort b
  € 16,39
 16. Puzzel Rien Poortvliet: Kabouters Bos 1000 stukjes

  Rien Poortvliet was een ´tekenend verteller´. Een man die geheel op eigen wijze en volledig autodidact decennia lang, zeer veel succes heeft gehad met zijn manier van schilderen en aquarelleren. De tekeningen vertelden het verhaal met hoogstens een kort b
  € 16,39
 17. Puzzle Planet: Astro

  Buitenaards leuke Puzzleman-actige puzzel uit de Puzzle Planet serie van Professor Puzzle! Lukt het jou om de Astro om te vormen in een Space Cube en andersom?
  € 8,99
 18. Puzzel Eiffeltoren Night 3d: 216 stukjes

  Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en opvouwbare stukjes een uniek model van de Eiffeltoren, zonder lijm te gebruiken!
  € 34,99
 19. Puzzel Slot Neuschwanstein in winter: 3000 stukjes

  Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Met een Ravensburger puzzel van 3000 stukjes wordt het puzzelen een nog grotere uitdaging. Op dit formaat zijn de prachtige afbeeldingen van de puzzels van Ravensburger nog indrukwekkender. Als je op zoek bent naar langer puzzelplezier, dan is dit de juiste puzzel voor jou. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Slot Neuschwanstein in winter puzzel met 3000 stukjes. Ravensburger puzzel met 3000 stukjes met als thema landschappen.
  € 39,99
 20. Puzzel Sognefjord Noorwegen: 3000 stukjes

  Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Met een Ravensburger puzzel van 3000 stukjes wordt het puzzelen een nog grotere uitdaging. Op dit formaat zijn de prachtige afbeeldingen van de puzzels van Ravensburger nog indrukwekkender. Als je op zoek bent naar langer puzzelplezier, dan is dit de juiste puzzel voor jou. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Sognefjord Noorwegen puzzel met 3000 stukjes. Ravensburger puzzel met 3000 stukjes met als thema landschappen.
  € 39,99
 21. Puzzel Barcelona: Camp Nou 100 stukjes

  Ben jij een echte fan van Manchester United? Dan is deze puzzel zeker iets voor jou! Als je alle 186 puzzelstukjes goed in elkaar hebt gelegd, vormt dat samen het stadion van Manchester United!
  € 28,99
 22. Puzzel Real Madrid: Santiago Bernabeu 160 stukjes

  Ben jij een echte fan van Real Madrid? Dan is deze puzzel zeker iets voor jou! Als je alle 160 puzzelstukjes goed in elkaar hebt gelegd, vormt dat samen het stadion van FC Real Madrid!
  € 28,99
 23. Puzzel Monte Pelmo Venetie Italie: 1000 stukjes

  Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Monte Pelmo, Venetië, Italië puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema landschappen.
  € 15,99
 24. Puzzel In Piemont ltalie: 1000 stukjes

  Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze In Piemont, ltalie puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema landschappen.
  € 15,99
 25. Puzzel Picknick in de wei: 1000 stukjes

  Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Picnic in the Meadow puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema katten.
  € 15,99
 26. Puzzel Delphinium Cottage: 1000 stukjes

  Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Delphinium Cottage puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema kunst.
  € 15,99
 27. Puzzel Anton Pieck: 4 Seizoenen 1000 stukjes

  Deze super leuke Anton Pieck 4 seizoenen puzzel is erg geschikt om lekker uitgebreid te kunnen puzzelen. Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes
  € 16,39
 28. Puzzel Pieces of history: Pirates 1000 stukjes

  Deze super leuke history of pirates puzzel is erg geschikt om lekker uitgebreid te kunnen puzzelen. Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes
  € 16,39
 29. Puzzel Buurman en Buurman: 50 stukjes

  Buurman & Buurman vinden klussen het leukste wat er is. Eigenlijk raar, want ze zijn allebei nogal onhandig. Met hun klungeligheid werken ze zich vaak in de nesten. Maar gelukkig weten ze samen ook altijd weer een oplossing te bedenken. Gewoon een kwestie van slim zijn, elkaar helpen en altijd blijven geloven dat het goed komt. A JE TO! Klus nu zelf deze mooie 50 stukjes-puzzel van Buurman & Buurman in elkaar!
  € 7,99
 30. Puzzel JvH: Grasmaaierrace 1000 stukjes

  Jan van Haasteren tekent al decennia humoristische, kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Maar er zijn meer kenmerken o.a. Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret kom je ook bijna altijd tegen. In de Jumbo collectie vind je tientallen Jan van Haasteren puzzels van 150 tot 5.000 stukjes.
  € 17,49
 31. Puzzel Wasgij Original 23: dorp bakt 1000 stukjes

  Ontdek wat de mensen op de afbeelding zien. Gebruik je verbeelding en je nieuwsgierigheid om te ontdekken wat er gebeurt in de Wasgij Original puzzel. En denk eraan: het antwoord is alleen in de puzzel te vinden… Op het dorpsfeest komt de bakwedstrijd goed op stoom! De jury verwacht er veel van, maar wat voor verrassende lekkernijen hebben de deelnemers in petto? Probeer je voor te stellen dat je het jurylid met het streepjesshirt bent… Wat zij ziet is de afbeelding die je moet leggen.
  € 17,49
 32. Puzzel Frozen Muur: 35 stukjes

  De Extra Grote Muurpuzzel van Jumbo is niet alleen een puzzel, maar ook heel leuke decoratie voor in een (kinder)kamer. Nadat de grote muurpuzzel is gelegd, kan deze met behulp van meegeleverde puzzellijm worden verlijmd en als versiering aan de muur worden gehangen. De Disney Frozen Extra Grote Muurpuzzel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  € 12,99
 33. Puzzel Empire State Building 3d: 975 stukjes

  Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden.De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet moet worden.De meeste uiteenlopende puzzels zijn er te maken van gebouwen tot aangezichten.De puzzel bestaat uit stukjes van foam welke eenvoudig zijn te hanteren.
  € 44,99
 34. Puzzel Eiffel Tower 3d: 816 stukjes

  Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden.De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet moet worden.De meeste uiteenlopende puzzels zijn er te maken van gebouwen tot aangezichten.De puzzel bestaat uit stukjes van foam welke eenvoudig zijn te hanteren.
  € 44,99
 35. Puzzel Celtic: Celtic Park 179 stukjes

  Bouw het stadion van de Schotse landskampioen Celtic na in 3D met deze uitdagende puzzel van 179 stukjes. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een exacte replica van het Celtic Park.
  € 28,99
 36. K3 Puzzel 100 stukjes

  Puzzelen is leuk… maar puzzelen met K3 is nog veel leuker. Honderd stukjes voor honderd keer plezier!
  € 7,99
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 808 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5