+31(0)85-3036242KLANTENSERVICE
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lijmen, stempelen & plakken

Van hoog naar laag sorteren

   

17 artikel(en)

 1. K3 stempelset de nieuwe K3

  Maak in een handomdraai je eigen K3 verhaal. Inhoud: 6 houten stempels, 1 inktkussen en 1 stempelboekje
  € 4,95
 2. Stempelset Finding Dory: 7-delig

  Deze multiprint disney finding dory blisterkaart is 7delig. De set bestaat uit 3 houten stempels, 1 stempelkussen en 3 kleurpotloodjes. Maak je eigen creaties of maak tekeningen nog mooier met deze finding dory stempels. Voeg wat extras toe door de afdrukken van de stempels in te kleuren. Het hout dat gebruikt is voor de stempels is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en alle inkten zijn volledig veilig, niet giftig en afwasbaar. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  € 4,95
 3. Stempelset paarden: 12-delig

  Deze multiprint Horses box is 12-delig. De set bestaat uit 4 houten stempels, 1 stempelkussen en 7 viltstiften. Maak je eigen creaties of maak tekeningen nog mooier met deze horses box. Voeg wat extras toe door de afdrukken van de stempels in te kleuren. Het hout dat gebruikt is voor de stempels is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en alle inkten zijn volledig veilig, niet giftig en afwasbaar. Verpakt in mooie doos. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  € 5,99
 4. Stempelset Princess: 7-delig

  Deze multiprint disney princess blisterkaart is 7delig. De set bestaat uit 3 houten stempels, 1 stempelkussen en 3 kleurpotloodjes. Maak je eigen creaties of maak tekeningen nog mooier met deze disney princess stempels. Voeg wat extras toe door de afdrukken van de stempels in te kleuren. Het hout dat gebruikt is voor de stempels is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en alle inkten zijn volledig veilig, niet giftig en afwasbaar. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  € 4,95
 5. Stempelset Cars 3 7-delig

  Maak de mooiste tekeningen met de Cars 3 stempelset. De 7- delige stempelset bestaat uit 3 Cars stempels, een stempelkussentje en 3 kleurpotloden.
  € 4,95
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

17 artikel(en)