+31(0)85-3036242KLANTENSERVICE
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vriendenboeken

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. Vriendenboek Buurman en Buurman

  Dit mooie vriendenboek van Buurman en Buurman is ideaal voor alle Buurman en Buurman fans! Je kunt er al je vriendjes in laten schrijven, zodat je er achter komt wat hun hobby's zijn en wat bijvoorbeeld hun lievelingseten is.
  € 9,50
 2. Vriendenboek Frozen

  Laat al je vriendinnetjes in dit leuke vriendenboekje van Disney's Frozen schrijven. Leer je vriendinnen veel beter kennen met dit vriendenboekje. Op de voorkant staat een afbeelding van de bekendste personages uit de populaire film Frozen.
  € 9,50
 3. Maya de Bij Vriendenboek

  Al je vriendjes en vriendinnetjes willen een plekje in jouw Maya de Bij vriendenboek.
  € 6,99
 4. Dagboek met slot Frozen

  Elsa bewaard al jou geheimen in dit Frozen dagboek met slot. Vanaf nu kan je alles wat je hebt meegemaakt opschrijven in je eigen Disney Frozen dagboek. Op de voorkant is Elsa afgebeeld met daar omheen het ijzige landschap uit de film. Geschikt voor alle Frozen fans.
  € 7,99
 5. Vriendenboek Spider-Man

  Je hebt vast een heleboel vrienden en vriendinnen. Laat ze allemaal iets over zichzelf vertellen in dit leuke vriendenboek. Waar wonen ze? Wanneer zijn ze jarig? Wat eten ze het liefst? Er is zelfs plaats voor een foto. Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen.
  € 12,50
 6. Nachtwacht Vriendenboek

  Keelin, Vladimir en Wilko zijn de beste vrienden. Ze gaan voor elkaar door een vuur. Dat is wat vrienden doen. Daarom moet je ze ook koesteren en dit vriendenboek helpt je daarbij. Laat het invullen door iedereen die jij leuk of belangrijk vindt: de uitverkorenen die tot jouw Nachtwacht mogen behoren.
  € 7,99
 7. Plop Vriendenboek

  Hoe goed ken jij je beste vriendjes en vriendinnetjes? Laat hen schrijven in dit vriendenboekje van Kabouter Plop en kom alles te weten! Ook leuk om later nog eens terug te lezen.
  € 4,99
 8. Vriendenboek Princess

  Je hebt vast een heleboel vrienden en vriendinnen. In dit leuke vriendenboek kun je hen een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer. Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat om te toveren tot een pareltje, speciaal voor jou. En bovendien is er plaats voor een leuke foto! Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes.
  € 12,50
 9. Vriendenboek Fairies

  Je hebt vast een heleboel vrienden en vriendinnen. In dit magische vriendenboek van Tinkerbel en de andere elfjes kun je hen een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten schrijven: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer! Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat om te toveren tot een pareltje, speciaal voor jou! Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes.
  € 12,50
 10. Dagboek met slot Soy Luna

  Al je geheimen zijn veilig in het toffe dagboek vann Soy Luna. Schrijf nu al je verhalen en ervaringen op zodat je ze altijd kan onthouden.
  € 4,99
 11. Livre d amis Wickie

  Wicky de Viking vriedenboekje. Let op! Franstalig
  € 4,95
 12. Livre d amis Maya

  Maya de Bij vriendenboekje Let op! Franstalig
  € 4,95
 13. K3 Vriendenboek

  Mijn allerbeste vriendenboek van K3.
  € 9,99
 14. Piet Piraat vriendenboek

  Al jouw vriendjes en vriendinnetjes willen een plekje in dit stoere vriendenboek van Piet Piraat.
  € 7,99
 15. Vriendenboek Cars 3

  Met het vriendenboekje van Cars 3 kan je alle leuke herinneringen bijhouden. Al je vriendjes en vriendinnetjes kunnen hierin schrijven.
  € 4,99
 16. Vriendenboek Super Wings

  Laat al je vrienden schrijven in dit gave vriendenboekje van de bekende televisieserie Super Wings. Vriendenboek is blauw met de figuren uit de serie op de voorkant. Ook is aan de binnenkant een ontzettend leuk design om in te schrijven.
  € 9,50
 17. Vriendenboek Donald Duck

  Vriendenboek van Donald Duck. In dit vriendenboek van Donald Duck is er ruimte genoeg om al je vrienden iets op te laten schrijven. Er is namelijk ruimte voor veertig vriendjes en vriendinnetjes. Voorzien van de volgende afmetingen 19 x 14 Hoogte x Breedte. Geschikt voor alle Donald Duck fans.
  € 9,50
 18. Cars Vriendenboek

  Cars Vriendenboek
  € 12,50
 19. Dino Vriendenboek

  Dino Vriendenboek
  € 12,50
 20. Spiderman Vriendenboek

  Spiderman Vriendenboek
  € 12,50
 21. Dora Vriendenboek

  Dora Vriendenboek
  € 12,50
 22. Finding Dory Vriendenboek

  Finding Dory Vriendenboek
  € 12,50
 23. Paw Patrol Vriendenboek

  Paw Patrol Vriendenboek
  € 12,50
 24. Shimmer & Shine Vriendenboek

  Shimmer & Shine Vriendenboek
  € 12,50
 25. Prinsessen vriendenboek

  Prinsessen vriendenboek
  € 7,50
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

 1. 1
 2. 2