+31(0)85-3036242KLANTENSERVICE
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enjoyspeelgoed.nl biedt online aan een uitgebreid aasortiment speelgoed en fan-artikelen, inclusief voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Enjoyspeelgoed.nl maakt deel uit van het online warenhuis 2HIP Creations en focust zich op uitsluitend online verkoop van speelgoed, artikelen voor de kinderkamer en fanartikelen.

In samenwerking met enkele importeur/groothandels is een assortiment samengesteld van ruim 25000 artikelen.

Het assortiment is onder te verdelen in enkele hoofdgroepen zijnde, speelgoed, buitenspeelgoed, houten speelgoed, kinderfietsen, kleding en textiel, kinderkamer en voetbal fanshop!!

Naast grote, bekende merken zijn er ook tal van kleinere merken met hun artikelen opgenomen in onze webwinkel. Enkele van deze grote merken zijn natuurlijk LEGO, LEGO DUPLO, Playmobiel etc.

Enjoyspeelgoed.nl richt zich met deze webwinkel op een breed publiek, waarbij het in de meeste gevallen gaat om bezoekers die iets zoeken om kado te geven voor een of andere gelegenheid waarbij

de ontvangers vaak kinderen zijn in de leeftijd van 0 tot 16+

 

De webwinkels van online warenhuis 2HIP Creations onderscheiden zich in vele opzichten van anderen door een persoonlijke klantbenadering in optima forma.

Dit zie je terug in het informeren van bestaande en nieuwe klanten, de eenvoudige en duidelijke op bouw van de webwinkels, snelle levering tegen lage verzendkosten, garantie en snelle afhandeling retouren

en zeker niet onbelangrijk zeer veilige betaal mogelijkheden via onze paymentprovider MultiSafepay.

Dit alles geeft de klant een gevoel van vertrouwen en tevredenheid, dit blijkt zeker ook uit de waardering bij de Webwinkelkeur klantbeoordeling.